-->

Inntertak

​Vi använder oss endast av de främsta materialen när vi arbetar med ditt tak! Att använda material av hög kvalitet när man arbetar med att isolera innertak är lika viktigt som att göra det när man installerar helt nya undertak (som du kan läsa mer om på våra andra sidor). Vi använder bland annat Roxull från Rockwool. På Akustikteknik i Malmö så arbetar vi endast med de allra bäst lämpade materialen när vi renoverar eller isolerar ditt innertak, och framförallt så arbetar vi med välrenommerade produkterna danogips och rockfon.

​Danogips, rockfon och Roxull för bästa ljudisolering

​De bägge materialen rockfon och danogips har länge varit marknadsledande när det gäller isolering av bland annat innertak tack vare sina goda ljudisolerande egenskaper. Detta eftersom det är det bästa man kan välja för att avsevärt förbättra ljudmiljön i lokaler som ligger vägg i vägg, eller under respektive över, den lokal som isoleras med med materialen. 

Om du vill veta mer om hur vi kan använda danogips och rockfon för att isolera innertak i ditt företags miljö i Malmö så kan du kontakta oss direkt här på hemsidan eller slå en signal på 040-186431

Om du gör det redan idag så kan vi också omgående ordna så att du får en offert på vad arbetet med danogips och rockfon skulle kosta hos dig och ditt företag.​ Du kan även fråga om Roxull.

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Akustikteknik i Malmö ab

Baragatan 5 - 212 28 Malmö​

Org.nr: 556760-7295

Telefon: 040-186431