-->

​Industriakustik

​Att få till en inomhusmiljö som motsvarar alla förväntningar när det gäller den ljudmässiga kvaliteten och ett så bra arbetsklimat som möjligt ställer höga krav på det som kallas för industriakustik.

​Vad är industriakustik?

​Industriakustik innefattar en rad områden där man bland annat lokalens storlek och utformning när det gäller planlösning spelar en stor roll. Men oavsett hur en lokal ser ut från början så kan industriakustik i nästan samtliga fall avsevärt förbättra ljudklimatet i den. Ljud fortplantar sig i alla medium och i alla riktningar från ljudkällan, och det innebär att för att få till allra bästa industriakustik så bör man grundligt gå igenom både väggar och tak. 

På Akustikteknik så har vi lång och gedigen erfarenhet av ljudisolerande undertak, men vi kan också det mesta om hur du genom att låta installera ljudabsorbenter även på väggar kan uppnå maximal ljuddämpande effekt.

Kontakta oss så berättar vi mer om industriakustik

Du kan enkelt komma i kontakt med oss här på hemsidan eller så kan du ringa oss på ​040-186431. Vi berättar gärna mer om industriakustik och hur vi arbetar med olika metoder och material för att förbättra din ljudmiljö. Du kan också snabbt få en offert för att veta hur mycket industriakustik på ditt företag i Malmö kommer att kosta.​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Akustikteknik i Malmö ab

Baragatan 5 - 212 28 Malmö​

Org.nr: 556760-7295

Telefon: 040-186431