-->

Ljuddämpning och ljudisolering

​Vi erbjuder bullerdämpning och ljudisolering för en bättre inomhusmiljö. Effektiv ljudisolering eller bullerdämpning är ofta en avgörande faktor när det gäller hur vi trivs i en viss miljö inomhus. Ibland är vi inte ens medvetna om att det är just ljudisolering eller absorbenter som gör att vi upplever mer trivsel i ett visst rum, och precis så ska det fungera när det är som bäst: omärkbart.

Bullerdämpning i klassrum, kontorslandskap och verkstaden

​Exempel på lokaler där bullerdämpning med fördel kan installeras är klassrum, öppna kontorslandskap och naturligtvis verkstäder. Men egentligen så kan alla rum där många människor arbetar eller vistas samtidigt gagnas av ljuddämpning eftersom det skapar en mindre störande ljudmiljö. Klassrum och föreläsningssalar är andra exempel på lokaler där ljudisolering eller bullerdämpning förbättrar miljön (både inne i lokalen och utanför).​

Absorbenter ger en bättre arbetsmiljö

Med vår hjälp så kan du låta installera absorbenter på ditt företags kontor för att uppnå en ljudisolering och en bullerdämpning som avsevärt förbättrar arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. 

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om vad vi kan göra för er när det gäller ljuddämpning och ett bättre ljudklimat inomhus. Du kan kontakta oss direkt här på hemsidan eller ring oss på 040-186431 om du vill ha råd eller en eventuell offert på absorbenter och innertak hos dig.

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Akustikteknik i Malmö ab

Baragatan 5 - 212 28 Malmö​

Org.nr: 556760-7295

Telefon: 040-186431