-->

Undertakssystem

​Som vi berättat om på andra sidor, och du förhoppningsvis redan läst dig till, så är den främsta anledningen till att de flesta väljer att installera ett undertak på sitt kontor eller i annan lokal just den förbättring av ljudmiljön som uppnås. Med rätt materialval och självklart en korrekt utförd installation så kan man uppnå mer än en ljudmässig förbättring i lokalen eller rummet, det nya taket kan också vara en estetisk detalj i lokalen. Därför finns det undertak i en rad olika material att välja bland.

​​Akustikundertak, metallundertak och träundertak

​För att förändra eller förbättra ljudmiljön i en lokal monteras vanligtvis ett akustikundertak (bestående av ljudabsorberande paneler eller kassetter). När det istället är en estetisk förbättring som är det primära så faller valet oftast på ett undertaksystem som ett metallundertak eller träundertak. Varje material har sina egna fördelar och när det kommer till kritan så är det den personliga smaken som avgör. 

Om du vill veta mer om undertak och undertakssystem i olika material (trä och metall) och utförande så kan du kontakta oss på Akustikteknik redan idag. Vi kan visa dig prover och bilder på hur de olika taken ser ut, och om du vill så kan du få en offert på vad det skulle kosta att installera respektive undertak i ditt företags lokaler i Malmö.​


Ring oss på 040-186431 eller fyll i formuläret bredvid. 

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Akustikteknik i Malmö ab

Baragatan 5 - 212 28 Malmö​

Org.nr: 556760-7295

Telefon: 040-186431