-->

Kontakt Remi-Montage:

Telefon: 0707-657615

Undertaksmontage med lång erfarenhet

Materialval och takets utformning är visserligen mycket viktiga delar i ett lyckat resultat när det gäller ljuddämpning och ljudisolering, men en korrekt utförd installation av undertak är också direkt avgörande för optimalt resultat. När du är ute efter undertaksmontage så bör du därför självklart välja en undertaksmontör med lång erfarenhet som kan tekniken både utan och innan.

​Remi-Montage är det självklara valet

Har du till slut bestämt dig för att installera undertak i ditt företags lokaler så ska du, framförallt om du och ditt företag håller till någonstans i Skåne, välja Remi-Montage som din undertaksmontör. Arbetet med undertaksmontage blir fackmannamässigt och snabbt utfört, och eftersom många också har estetiska krav på hur det nya undertaket ska se ut så ser vi också till att dessa förväntningar motsvaras.

​Kontakta oss för en offert till undertaksmontage

Om du hör av dig till oss redan idag så kan vi nästan alltid berätta för dig hur lång tid arbetet med undertaksmontage kommer ta i dina lokaler. Ju mer information du kan ge oss om hur det ser ut på ditt företag desto mer exakt besked kan vi ge dig. Naturligtvis så kan en undertaksmontör komma ut till er på företaget för att titta lite närmre, och du kan då få en ännu mer exakt offert av oss. Ta kontakt direkt här på hemsidan eller ring till oss.​

Priser inklusive ROT-avdrag

Vår policy är att lämna fasta priser där all ingår. Det står vi för till 100%. Vi erbjuder alltid en gratis offert på en kundförfrågan. Vi erbjuder ROT-avdrag till privatpersoner.

Kontakta oss för offertfrågor

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Remi-Montage AB

​ Baragatan 5 - 212 28 Malmö​

Org.nr: 556736-1471

Telefon: 0734-430591

Offertförfrågan: 

070-7657615