Echophon

Ecophon – Ett ledande varumärke

Vi på Akustikteknik arbetar med kvalitativa produkter från Ecophon. Ecophon är ett ledande varumärke som levererar akustiktak, väggpaneler och skärmar.

Vad är Ecophon?

Ecophon har förstklassiga och innovativa produkter då de har en gedigen kunskap inom rumsakustik. Ecophon vet vilken enorm betydelse rumsakustik har för arbetsmiljön – för både människorna och miljön ska må bra.  De har också årliga internutbildningar med sina medarbetare så de alltid är uppdaterade och kunniga på sitt område. Ecophon har en akustikprofessor och ett stort gäng medarbetare som medverkar i olika forskningsprojekt, allt för att de ska bli bättre.

Akustikteknik och Ecophon

Vi på Akustikteknik använder oss av Ecophons produkter då vi tycker att de har kvalitativa produkter som är enkla att arbeta med. De har produkter av olika material beroende på vilka utrymmen våra uppdrag gäller. Vi levererar till sporthallar, kontor, restauranger och mycket mer. Vi arbetar för att få fler människor att trivas i sina miljöer.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION OM ECOPHON

Har du några frågor om Ecophon eller om oss på Akustikteknik? Tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna med information om Ecophon och med vårt samarbete.