Metallundertak

Praktiska metallundertak

Vi på Akustikteknik erbjuder ett stort urval av moderna och praktiska metallundertak. Om du jämför metallundertak med andra undertak, så har metallundertak helklart allt fler fördelar.

Fördelar med metallundertak

De största fördelarna du kan dra nytta av med metallundertak är att de är: ljudabsorberande, lättskötta, hygieniska, obrännbara, fukttåliga, det åldras inte och klarar av stora slitage.

Metallundertak finns i olika modeller och utförande exempelvis kassettak, rasertak och paneltak. Det finns metallundertak som passar det mesta, exempelvis om du skulle behöva ett fällbart takutrymme för att komma åt för installationer, då fixar vi det! Metallundertak finns även i olika former och färger.

Den främsta anledningen till att vi använder oss av metallundertak är för att estetiskt förbättra ljudmiljön i en lokal.

.

Kontakta oss för metallundertak

Är ni i behov av metallundertak så hjälper vi er. Vi erbjuder helhetslösningar och kommer gärna ut och tittar för att hitta den bästa lösningen för just ert projekt. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!