Undertakssystem

Undertaksystem

Anledningen till att de flesta väljer att installera ett undertakssystem på sitt kontor eller i annan lokal är för att förbättra ljudmiljön. Med rätt materialval och självklart en korrekt utförd installation så kan man uppnå mer än en ljudmässig förbättring i lokalen eller rummet, det nya taket kan också vara en estetisk detalj i lokalen. Därför finns det undertakssystem i en rad olika material att välja bland. Känns undertak inte helt rätt erbjuder vi även innertak.

Kontakta oss för undertakssystem

Kontakta oss på mail eller telefon för mer information om undertakssystem.

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just dig och ditt projekt.

Akustikundertak, metallundertak och träundertak

​För att förändra eller förbättra ljudmiljön i en lokal monteras vanligtvis ett akustikundertak (bestående av ljudabsorberande paneler eller kassetter). När det istället är en estetisk förbättring som är det primära så faller valet oftast på ett undertaksystem som ett metallundertak eller träundertak. Varje material har sina egna fördelar och när det kommer till kritan så är det den personliga smaken som avgör.

Om du vill veta mer om undertak och undertakssystem i olika material (trä och metall) och utförande så kan du kontakta oss på Akustikteknik redan idag. Vi kan visa dig prover och bilder på hur de olika taken ser ut, och om du vill så kan du få en offert på vad det skulle kosta att installera respektive undertak i ditt företags lokaler i Malmö.​