Ljudabsorbenter

ljusabsorbenter i alla former

Få en bättre ljudmiljö på kontoret, skolan eller studion

Ljudabsorbenter är till för att absorbera ljudet så att ljudnivån blir mer behaglig. Ljudabsorbenter placeras på kala väggytor och i tak där de absorberar ljudets energi, dämpar eko och ljudnivå. För att få bästa resultat bör ljudabsorbenterna vara minst 40mm tjocka. Detta gör också att ljudets energi effektivt absorberas och ju större ytor som täcks, desto mer ljuddämpande effekt får man. Genom att kombinera ljudabsorbenter med skärmväggar får det en lösning som gör skillnad med ljudnivån på kontoret, studion eller skolan.

Ljudabsorbent enligt era önskemål

Är ni i behov av ljudabsorbenter så behöver ni inte oroa er för att det ska se tråkigt ut. Vi har många absorbenter där utseendet gör stor skillnad. Ge oss ett önskemål så gör vi allt vi kan för att tillfredsställa era behov!

Rumsakustik för en minskad bullernivån

Många lokaler kräver god rumsakustik för att minska bullernivån och ju mer ljudabsorption som finns i ett rum, desto lägre blir bullernivån. Beroende på vad som ska uppnås så kan ljudabsorbenter monteras på olika vis. Det är minst tre saker som bör tänkas på när man behandlar ett rum akustiskt:

  1. Området som är tillgängligt för ljusbehandling
  2. Funktionskrav som till exempel mekanisk hållfasthet och rengörbarhet
  3. Estetik

HAR DU EN FRÅGA TILL OSS?

Telefon: 0734-43 05 91
E-mail: akustikteknik@telia.com
Adress: Hästvägen 2B, 212 35 Malmö

Öppettider
Mån-Tors 8-16 - Fred 8-12