Undertaks­montörer

Undertaks­montör med lång erfarenhet

Utbildade undertaksmontörer

Vi på Akustikteknik är erfarna undertaksmontörer med alla de rätta utbildningarna. En undertaksmontör arbetar med att förbättra inomhusmiljön och underlätta tillvaron för alla. Ett undertak fungerar som ljud- och värmeisolering och behövs vid varje bygge. För att få till ett snyggt undertak som höjer rummets utseende behöver man en utbildad och duktig undertakmontör. Våra undertaksmontörer arbetar ofta med 2-3 personer i sitt team och har väldigt stor frihet i arbetet. Man måste ta fram sin kreativa sida som undertaksmontör för att klara av utmaningarna som kan förekomma under en arbetsdag.

Vi har duktiga och ambitiösa undertaksmontörer som alltid gör ett innovativt och professionellt arbete. Våra undertaksmontörer sätter alltid kunderna i centrum och strävar efter att alla ska vara nöjda med både utförande och resultat.

Undertaksmontör i byggprocess

En undertaksmontör kommer ganska sent in i byggprocessen, men behövs vid varje bygge.
Som undertaksmontör jobbar man ofta på höjden och det är vanligt att arbeta ca 3–4 meter över golv vid exempelvis undertaksmontering på skolor, sjukhus och kontor.
Undertak monteras för att skapa ljud och värmeisolering och för att förbättra akustiken, men kan också monteras för att göra rummet finare och kanske dölja till exempel rör och ventilationstrummor.

Har du en fråga till oss?

Telefon: 0734-43 05 91
E-mail: akustikteknik@telia.com
Adress: Hästvägen 2B, 212 35 Malmö

Öppettider
Mån-Tors 8-16 – Fred 8-12