Rockfon

Rockfon – Kompletta undertakssystem

Rockfon är en ledande leverantör av akustiska stenull- och metallundertakslösningar.
Rockfon köpte upp Chicago Metallic® och kan numera erbjuda sina kunder kompletta undertakssystem. Dessa består bland annat av Rockfon undertaksskivor av stenull och Chicago Metallic bärverkssystem. Eftersom Rockfon har kompletta lösningar så kan vi enkelt erbjuda våra kunder vackra utrymmen på exempelvis arbetsplatsen.

Rockfon – Hög kvalité och lång livslängd

Rockfon har produkter som är gjorda av hög kvalité och har lång livslängd, vilket leder till att människor skyddas från oljud och brandspridning samtidigt som de bidrar till en hållbar framtid.

Akustikteknik – Vi bidrar med komfort och säkerhet

Rockfon utvecklar ständigt sina produkter för att kunna hjälpa människor och samhället med att ta itu med det moderna livets utmaningar. Akustikteknik bidrar med komfort, säkerhet och effektiv användning av råmaterial och därför använder vi produkter från Rockfon. Produkterna från Rockfon skyddar mot bland annat brand och en bättre ljudnivå. Huvudsakliga produkter är undertak såsom monolitiska undertak, modulundertak, bafflar, öar och väggabsorbenter.

Kontakta oss för mer info om Rockfon

Vi på Akustikteknik hjälper er mer än gärna med mer information om Rockfon. Deras produkter är högklassiga och värda att arbeta med. Då vi alltid strävar efter att ge våra kunder en så bra komfort som möjligt känner vi att Rockfon är det självklara valet. Tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig!