Ljuddämpning

ljuddämpning – för en bättre ljudnivå

Akustikteknik AB arbetar och strävar efter att ljudnivån i olika miljöer ska vara behaglig för alla. Med hjälp av ljuddämpning kan vi förbättra arbetsmiljön hos alla typer av företag. Vi har lösningarna och mångårig erfarenhet i branschen. Oavsett hur era behov ser ut så kan vi hjälpa er med ljuddämpning som bidrar till mindre störningsmoment och allmänt obehag.

De senaste lösningarna inom ljuddämpning
Vi erbjuder de senaste lösningarna inom ljuddämpning och kan komma med förslag på förbättringsområden hos just ert företag. Höga ljudnivåer är ett problem som alla företag kan ha, oavsett storlek. Det viktiga är att finna lösningar anpassade till varje unik situation, vilket vi anser oss vara experter på. Tillsammans med er går vi igenom era behov och önskemål. Därefter kommer vi med förslag på produkter och lösningar. Vi är med er hela vägen från tanke till genomförande, vi guidar er och ger er råd utifrån vår kunskap och erfarenhet.

Hos oss finner ni det allra bästa produkterna

Produkterna som används för att främja ljuddämpningen förbättras ständigt, det är därför viktigt att alltid hänga med i utvecklingen. Vår ambition är att alltid leverera de bästa produkterna till våra kunder och ser därför till att vara pålästa och utbildade inom vårt område. Vi vill vara förstahandsvalet inom vår bransch och därför ser vi till att vara bäst på det vi gör. Vi arbetar ständigt för att hålla oss uppdaterade så att vi kan möta våra kunders förväntningar, det är viktigt för oss att du som kund känner dig nöjd.

Ljuddämpning för en behagligare arbetsmiljö

Vi har bred kompetens och hög expertis när det gäller ljuddämpning och kan därför erbjuda en bättre arbetsmiljö samt flexibilitet. Höga ljudnivåer har alltid varit ett stort problem och på senare år har det börjat uppmärksammas mer. Förutom att det kan vara störande och jobbigt med ljud så kan det också skapa en stressig arbetsmiljö. Som experter inom området kan vi leverera lösningar som passar just ert företag.

En bra ljudnivå oavsett arbetsplats

Oavsett om du arbetar i en fabrik, ett kontor eller lager/industrihall så är vår ambition att förbättra ljudnivån för att er arbetsmiljö ska bli trevligare. Med ljuddämpning sänks ljudnivån oerhört mycket och du får en lugnare dag på arbetet samt en bättre trivsel. Det bidrar alltså till en långsiktig investering i arbetsmiljön. Olika sorters ljud och ljudvolym påverkar oss människor på olika sätt, många kan uppleva det som både stressande och påfrestande med höga ljud. Med hjälp av ljuddämpning hålls ljudet nere på en behaglig nivå och ni kan fokusera bättre på ert arbete istället för att störas av obehagliga ljud.

Hur ljuddämpning fungerar

När du använder dig utav ljuddämpning innebär det att ljudet minskas antingen i form av det totala trycket eller endast på vissa frekvenser. Inomhus kläs både väggar och tak med ljudabsorption för att det ska bli en så bra ljuddämpning som möjligt. När det gäller buller, så räknas allt ifrån irriterande till höga ljud samt allt som kan skada din hörsel och hälsa. Därför är det en lönsam och långvarig investering med ljuddämpning för både mindre och större företag.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer och kommer med lösningar som passar just ert företag.

HAR DU EN FRÅGA TILL OSS?

Telefon: 0734-43 05 91
E-mail: akustikteknik@telia.com
Adress: Hästvägen 2B, 212 35 Malmö

Öppettider
Mån-Tors 8-16 - Fred 8-12